Medicinsk enhet LCD visar

Medicinsk enhet LCD visar

Blaze Display tillverkar LCD-skärmar för medicintekniska produkter som har hög upplösning och hög precision medicinsk imaging kapacitet. Den stöder flera informationsinsamling, som krävs från medicinska monitorer för att visa information i ett tydligt format på en enda skärm...

Produktinformation

Blaze Display tillverkar LCD-skärmar för medicintekniska produkter som har hög upplösning och hög precision medicinsk imaging kapacitet. Den stöder flera informationsinsamling, som krävs från medicinska monitorer för att visa information i ett tydligt format på en enda skärm.

Medicintekniska produkter kräver LCD-paneler med hög kontrast, som är läsbar under olika ljusförhållanden: i miljöer med stark direkt ljus, såsom kirurgi rum och akutmottagningar. Våra medicinska displayen styrelser är styv och stöttålig, således kunna tåla någon fysisk påverkan i operationssalar. Våra skärmar är solljus läsbar och lämplig för bärbara enheter, såsom handhållna insulin anordningar, multi-parameter monitor defibrillatorer, akut enheter, första hjälpen utrustning. Våra produkter är pålitliga och kunna verka under en längre tid, vilket är ett krav från utrustning i klinisk användning.

Även om strömkällan av dessa utrustningar är oftast batteri, vår LCDs utföra utan avbrott 24/7 och har en tydlig och skarp bild. Våra skärmar är också stötsäker och har ett brett utbud av drifttemperatur. Vi designar skärmar med anti-reflekterande (AR) yta, vilket gör bakgrundsljuset med hög effekt behov onödiga.

Våra medicinska touch-skärmen kan enkelt och helt enkelt användas av läkarkåren. Kapacitiv typ skärmar kan svara på bare fingertoppen touch, medan resistiv typ skärmar svara på trycket. Skärmarna fungerar och svarar när kontaktad av pekdon, behandskade fingrar eller bara fingrar.
Våra medicinska skärmar innehåller inte komponenter som är skadliga för hälsan, såsom kvicksilver, och varje av dem certifierade av RoHs certifiering.

Ett par:Grafisk LCD-Display BGB12232-10 Nästa:Hiss LCD skärmar

Förfrågning